Wilt u meer informatie over onze werkwijze?

Neem contact op

Onze success methode in praktijk

Communicate

Simplify

Door het prioriteren van de benodigde kennis én vaardigheden voor een functie en deze goed in kaart te brengen, vereenvoudigen we het startproces.

Hierna stellen we een kandidaat dataprofiel op en maken we een globale analyse van de bijbehorende gedragspatronen van de doelgroep. Waarbij wij ervoor zorgen dat deze volledig aansluit op uw wervingsbehoeften en -snelheid.

Lees meer
Understand

Understand

Nadat het kandidaat dataprofiel is gemaakt, verstrekken we onze klant een targetlijst. Deze targetlijst bevat de namen van bedrijven en functietypes waar wij ons in de actieve werving op gaan richten.

We delen deze informatie om er zeker van te zijn dat er geen belemmeringen zijn bij het benaderen van bepaalde bedrijven en/of marksegmenten.

Lees meer
Create

Create

In deze fase gaan we verder met het analyseren van het gedrag en de specifieke wensen van de beoogde doelgroep. Deze analyse is belangrijk omdat het de basis vormt voor het opbouwen van een waardevol contact met potentiële kandidaten.

De unieke kenmerken van uw organisatie en de functie brengen we samen met individuele specifieke ontwikkelingskansen en potentiele carrièrepaden van de kandidaten. Wij belichten waarom de functie hier goed bij aansluit en het een juiste volgende stap in hun carrière zal zijn.

Lees meer
Communicate

Communicate

Met behulp van onze uitgebreide analyses, geavanceerde sourcingtechnieken en de juiste communicatiestrategie traceren we de beste passieve kandidaten.

Door deze zorgvuldige aanpak verhogen we de kans op een succesvol gesprek met de meest geschikte kandidaten.

Lees meer
Experience

Experience

Ons werk gaat over mensen. Daarom nemen wij tijdens het hele proces de tijd voor de persoon achter de kandidaat.

Door ervoor te zorgen dat de kandidaat onze benadering en werkwijze als prettig ervaart, kunnen wij uw organisatie op een passende en professionele manier vertegenwoordigen.

Lees meer
Select

Select

In deze laatste stap selecteren wij de meest gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaten voor de baan.

Wij presenteren een shortlist en bespreken dit met onze klant. U maakt uw persoonlijke keuze en beslist met welke kandidaten u verder in gesprek wilt gaan.

Lees meer
Sign

Sign

We boeken succes wanneer de perfecte kandidaat is gevonden en tekent voor de baan in uw organisatie!

Wilt u meer informatie over onze success methode?

Neem contact op

Wie zijn onze kandidaten?

In de afgelopen 12 jaar hebben wij met behulp van big data gewerkt aan de opbouw van de exclusieve Talent Community; een gesegmenteerd netwerk met ervaren, hoogopgeleide en kennisgedreven professionals.

Met deze professionals hebben wij een actieve relatie opgebouwd, gericht op wat zij nodig hebben voor de volgende stap in hun carrière. Daarnaast volgen wij alle marktontwikkelingen binnen hun vakgebied die relevant zijn om hun loopbaan verder uit te bouwen.

Door onze aanpak hebben wij een authentiek en persoonlijk contact met onze kandidaten. Van duizenden professionals weten wij precies wat ze willen, kunnen en wanneer ze bereid zijn een overstap in hun carrière te maken.

Voor onze internationale opdrachtgevers werken wij met professionals die bereid zijn hun ambitie te koppelen aan grensoverschrijdende functies.

Wat kost onze samenwerking?

Tulsie werkt met transparante tarieven en biedt drie betalingsmogelijkheden. Voor de traditionele werving brengen wij voor plaatsing bemiddelingsfee in rekening. Dit is 25% van het eerste bruto jaarsalaris. Hierbij heeft u gedurende 90 dagen een 100% geld-terug-garantie.

Als alternatief binnen werving met exclusief service contract kunt u ervoor kiezen om maandelijks 1% van het bruto jaarsalaris te betalen gedurende de eerste 24 maanden van het dienstverband.

Voor functies met een bruto jaarsalaris onder de 65 duizend euro per jaar hanteren wij een detavast-constructie. In alle gevallen wordt onze vergoeding per aanname berekend, ongeacht of u eventuele aanvullende kandidaten aanneemt vanuit een enkel actief interviewproces, zoals omschreven in onze Algemene Voorwaarden van de dienstverlening.