Filter by: Employer

Employer

Wat maakt Smart Sourcing in Recruitment anders?

Smart sourcing is een alternatief op de traditionele recruitmentmodellen. Dit gaat verder dan het matchen van een CV aan de eisen die in de vacature zijn gesteld. In een snel veranderende arbeidsmarkt heeft bijna elke vacature een andere aanpak nodig. Dit kost niet alleen tijd, maar vraagt ook om de juiste informatie. Over wat de beste kandidaatgroep is en waarom. Wij maken gebruik van geavanceerde sourcingstechnieken, specifieke arbeidsmarktdata, doelgroepgerelateerde analyses en online marketingtechnieken om de juiste, gekwalificeerde kandidaten op de arbeidsmarkt te lokaliseren. Kandidaten die niet direct op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen uw organisatie, maar wel over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om samen met uw organisatie verder te groeien.

Wat is anders dan andere recruitmentmethoden?

Ons werk bestaat uit meer dan alleen het matchen van een CV. Anders dan andere recruitmentorganisaties werken wij dagelijks met een verscheidenheid aan professionals. Wij weten hoe zij zich organisatie-onafhankelijk kunnen bewegen op de arbeidsmarkt en kennen de carrièrevraagstukken. Door echt te luisteren naar wat er speelt bij kandidaten, zijn wij niet alleen op de hoogte van doelgroepspecifieke wensen, maar ook van datgene wat hen persoonlijk drijft om te kiezen voor een nieuwe stap in hun carrière.

Waarom anders kijken naar de arbeidsmarkt?

Door de economische ontwikkelingen heeft onze arbeidsmarkt een unieke en dynamische vorm gekregen. Onze nieuwe werkelijkheid is dat de traditionele ‘stabiele’ loopbanen niet meer van deze tijd zijn. Niet alleen is de vraag naar kennis en ervaring in de afgelopen 10 jaar veranderd, ook neemt het aantal hybride functies dagelijks toe. Door anders te kijken naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt hebben wij vormgegeven aan de Career Management service. We ondersteunen professionals bij het verder vormgeven en uitbouwen van een organisatie-onafhankelijke carrière. Hierdoor zijn we in staat de openstaande vacature vooraf te koppelen aan de individuele carrièrewensen, groei en ambitie van passieve kandidaten.

Waarom intensief contact met de professional?

Iedere kandidaat is uniek, met een eigen verhaal en een persoonlijke visie op werk en carrière. Ons werk beperkt zich daarom ook niet alleen tot de inhoud van een vacature. Ons doel is om recruitment persoonlijk te maken en een vertrouwde partij te zijn voor professionals die zoeken naar meer werkbeleving, en niet uitsluitend naar een nieuwe baan. Bedrijven werken samen met ons om het beste potentieel uit de arbeidsmarkt te halen. Het is onze missie om persoonlijke en waardevolle relaties aan te gaan met zowel bedrijven als professionals vanaf de zoektocht van een kandidaat tot aan de ontwikkeling van een individuele organisatie-onafhankelijke carrière. Vandaar dat ons contact met kandidaten langdurig en intensief is en zich niet beperkt tot de inhoud en het tijdspad van een enkele vacature.

'Wij hebben een interne recruitmentafdeling, waarom dan toch samenwerken?'

Het werven van professionals kost tijd. Meestal gaat het niet om het invullen van bulkvacatures, maar is uw organisatie op zoek naar die ene unieke kandidaat met specifieke kennis en vaardigheden. Onze ervaring leert dat in een snel veranderende arbeidsmarkt bijna elke vacature een andere aanpak nodig. Het toepassen van de traditionele ‘post and pray’ of ‘spray and pray’ methoden leveren hierdoor helaas niet altijd de beste kandidaten op. Door gebruik te maken van geavanceerde sourcingstechnieken, specifieke arbeidsmarktdata, doelgroepgerelateerde analyses en online marketingtechnieken zijn wij in staat voorbij het plaatsen van de vacature en de gebruikelijke LinkedIn-search te gaan. En kunnen we de juiste informatie vergaren om de openstaande functie sneller in te vullen. De focus in ons werk ligt niet alleen op het lokaliseren van de juiste kandidatengroep voor de vacature op de arbeidsmarkt. Ook willen we de boodschap van uw vacature naadloos aan laten sluiten bij de belevingswereld van de ideale kandidaat. Met als resultaat dat u zich alleen nog hoeft te focussen op het gesprek en het contracteren van de nieuwe, passende medewerker.

Wat kost de dienstverlening?

Tulsie werkt met transparante tarieven en biedt twee betalingsmogelijkheden. Voor de traditionele werving brengen wij bij plaatsing bemiddelingsfee in rekening. Dit is 25% van het eerste bruto jaarsalaris. Hierbij heeft u gedurende 90 dagen een 100% geld terug-garantie. Voor functies met een bruto jaarsalaris onder de 65.000 euro per jaar hanteren wij een detavast-constructie. In alle gevallen wordt onze vergoeding per aanname berekend, ongeacht of u eventuele aanvullende kandidaten aanneemt vanuit een enkel actief interviewproces, zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden van onze dienstverlening.