Waarom Tulsie?

Je bent hoogopgeleid. Je wilt carrière maken. En nu de volgende stap zetten. Dan is het tijd voor een gesprek bij Tulsie. Wij zijn dé intermediair voor professionals als het gaat om het vinden van een uitdagende functie die past bij de volgende stap in jouw carrière.

Wij bieden je alles wat je nodig hebt om organisatie-onafhankelijk te groeien. Wij brengen je samen met de meest vooruitstrevende werkgevers en de mooiste functies voor de volgende stap in jouw loopbaan.

Meer weten over Tulsie?

recruitment is meer dan alleen het plaatsen van een advertentie

Sinds de start van Tulsie in 2005 werken wij met een simpel idee: op authentieke en persoonlijke wijze in gesprek gaan met onze kandidaten tijdens het wervingsproces. Door oprechte aandacht en belangstelling komen wij dichter bij de professional. Wij ervaren wat hen persoonlijk drijft om te kiezen voor een nieuwe stap in hun carrière. In combinatie met ons exclusieve vacatureaanbod maakt onze aanpak het mogelijk om professionals organisatie-onafhankelijk te laten groeien. Door hen samen te brengen met de meest vooruitstrevende werkgevers kunnen zij de volgende stap in hun loopbaan zetten.

Jouw carrière boost

Wil je meer informatie?

Neem contact op