Onze Missie & visie

Wij geloven dat recruitment meer is dan alleen het plaatsen van een advertentie. Om de beste kandidaten voor moeilijk vervulbare vacatures snel te kunnen leveren, is meer nodig. Het gaat om persoonlijke betrokkenheid, de juiste interactie en de beste kandidaatervaring. Vandaar dat ons werk meer inhoudt dan alleen het simpelweg plaatsen van een professional.

Onze naam Tulsie staat voor ‘groei’. Met meer dan 12 jaar ervaring in het herdefiniëren van de recruitmentfunctie is dat geen toeval. Het is namelijk onze missie om mensen met elkaar te verbinden om zo een constructieve dialoog te starten over nieuwe kansen, uitdagingen en mogelijkheden waarin beide partijen kunnen blijven groeien. Welkom bij Tulsie!

Ons verhaal

In 2005 is Tulsie gestart als Career Management bureau omdat wij graag op authentieke wijze in gesprek wilde gaan met onze kandidaten tijdens het wervingsproces. Door dicht bij hen komen, hen in de ogen te kijken en echt te luisteren, leerden wij hun behoeften en verlangens kennen. Datgene wat hen persoonlijk drijft om te kiezen voor een nieuwe stap in hun carrière. Open en eerlijk met elkaar in gesprek gaan was ongebruikelijk maar wel nodig in de snelle wereld van recruitment. Door persoonlijke aandacht en zinvol gesprek konden wij op de meest effectieve manier werven, professionals organisatie-onafhankelijk laten groeien en duurzame relaties opbouwen. Dit was onze reactie op de quick-win methode binnen recruitment.

Tegenwoordig heet onze visie ‘kandidaatbeleving’ (oftewel: Candidate Experience). Een term die voor ons meer betekent dan alleen een manier van werken. Het is onze filosofie: authentiek contact met een persoonlijke aanpak. Voor onze klanten betekent onze werkwijze dat zij sneller met de juiste kandidaten voor moeilijk vervulbare vacatures in gesprek komen.